Sharp 400 Watt Half Cut Monokristal Güneş Paneli
Sharp 400 Watt Half Cut Monokristal Güneş Paneli

Sharp 400 Watt Half Cut Monokristal Güneş Paneli (NU-JC400B)

Marka : Sharp
Fiyat : €0,00(KDV Dahil)
TL Fiyat : ₺0,00(KDV Dahil)

Katalog Bilgisi

Mil Enerji, Sharp markasının resmi distribütörü olup güneş panelleri Mil Enerji güvencesi altındadır.

Sharp 400 Watt Half Cut Monokristal Güneş Paneli

Sharp Energy Solutions Europe bugün, yeni 400W monokristal PERC silikon fotovoltaik panellerinin yarı kesilmiş hücre portföyüne tamamen siyah versiyonu NU-JC400B'ye eklendiğini duyurdu. 

Yeni modüller, kısa çerçeve yan kenetleme için uygundur ve konutlarda küçük ölçekli ticari ve endüstriyel çatı kurulumları için tasarlanmıştır. Düşük ağırlık ve boyut, bu modüllerin nakliye, kullanım ve kurulum için kolay ve rahat olmasını sağlar. 

Yüksek Güç Çıkışı 

Şarp güneş panelleri anotlarmış gümüş çerçeve ve beyaz arka tabaka ile birlikte gelir ve %21 verimlilik sağlar. Tamamen siyah NU-JC400B, panele %20,5 verimlilik sağlayan siyah bir çerçeve ve siyah arka tabaka ile üretilmiştir.  

-%0.341/°C'lik düşük sıcaklık katsayısı, iklim değişikliği ve bunun sonucunda sıcaklık artışı nedeniyle giderek daha önemli hale gelen yüksek ortam sıcaklıklarında daha yüksek performans sağlar.  

Yüksek ürün güvenilirliği 

Sharp Half Cut Monokristal güneş paneli M10 gofret (182 mm) yarım hücrelerle yapılmıştır. Yuvarlak şeritler kullanan 10 bara teknolojisi, her hücreden elde edilen güç kazancını artırır ve onları mikro çatlaklara karşı daha az hassas hale getirerek daha yüksek modül güvenilirliği sunar.  

Tüm Sharp yarı hücre modüllerinde, her biri bir baypas diyotu ile donatılmış, yalnızca bir tane yerine üç küçük bağlantı kutusu bulunur. Bu bağlantı kutuları, yukarıdaki hücrelere daha az ısı aktarıyor ve bunun sonucunda panellerin ömrünü ve sistemin genel performansını artırıyor. 

Paneller orijinal MC4 konektörü ile donatılmıştır, bu da onları ana akım optimize edicilerin, invertörlerin ve montaj sistemlerinin çoğuyla uyumlu hale getirir. 

Panelin güvenliği, kalitesi ve dayanıklılığı, İngiltere için IEC contaları (IEC61215 ve IEC61730) ve MCS ile tanınmıştır. Modüller, uluslararası standartlara uygunluk ve aşırı koşullar altında dayanıklılık, amonyak, tuz sisi, kum ve PID direnci testlerinden geçmiştir. 

Kullanımı kolay 

Sharp Half Cut güneş panellerinin boyutları 1722 x 1134 mm'dir ve yalnızca 21,8 kg'dır, bu da kolay konut ve küçük ölçekli ticari ve endüstriyel (C&I) çatı sistemi kurulumu gereksinimlerini karşılar. Ayrıca, her iki panel de kısa çerçeve yan kenetleme için uygundur.  

Paneller, panelin tesliminden nihai müşteriye kadar, AB ve diğer bazı ülkelerdekiler için, Sharp'ın 15 yıllık ürün garantisi ve 25 yılda minimum %85 olmak üzere 25 yıllık performans garantisi kapsamındadır.  

Sharp 400 Watt güneş panelleri standart testlerin yanı sıra amonyak, tuz, sis ve çöl testlerinden başarı ile geçmiştir.

Güneş Paneli Gücü
0-99 Watt 200 Watt 225 Watt 230 Watt 330 Watt 375 Watt 400 Watt 405 Watt 450 Watt 455 Watt 540 Watt 99-199 Watt
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR